Έναρξη Κατάρτισης στο σώμα

Έναρξη Κατάρτισης στο σώμα

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή του έτους του αλόγου και, ενώ εγώ δεν είμαι ακριβώς σίγουρος τι σημαίνει αυτό, ξέρω ότι το κινεζικό Νέο Έτος προσφέρει μια θεαματική διασκέδαση ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα τρόφιμα για να μιλήσετε στα παιδιά για τον πολιτισμό. Αυτό, και να τρώνε πολλά νόστιμα κινέζικο φαγητό! Σκοπεύω να το κάνουμε τόσο αυτό το Σαββατοκύριακο από το μαγείρεμα μέχρι κάποιο απλό, σπιτικό κινέζικο φαγητό και κάνοντας το κινεζικό νέο έτος αυγά τσαγιού με τα παιδιά μου.

2014-01-30-chinesenewyearteaeggsite.jpg

Συμβολική φαγητό παίζει μεγάλο ρόλο στην κινεζική κουλτούρα. Τα τρόφιμα στο κινεζικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς σκέφτηκε να προωθήσει την ευτυχία, μακροζωία, και άλλα κοινά νέο έτος θέματα. Τα αυγά τσαγιού λέγεται ότι συμβολίζουν χρυσά ψήγματα και σερβίρονται για την προώθηση της ευημερίας και του πλούτου με το νέο έτος.

Και, πέρα από τη συμβολική σημασία τους, τα αυγά τσάι είναι απλά όμορφο.

2014-01-30-ChineseNewYearTeaEggrecipeOneHungryMama.jpg

Κάνοντας τα αυγά τσάι είναι εξαιρετικά εύκολο, αν και αυτό συμβαίνει την πάροδο του χρόνου. Αν κάνεις αυτό το έργο με τους μικρούς μας φίλους, να είστε βέβαιος να τους prep για αυτό: δεν υπάρχει άμεσα αποτελέσματα εδώ. Τα βήματα είναι αρκετά διασκεδαστικό, όμως, ότι τα περισσότερα παιδιά θα απολαύσουν μετά μαζί. Μετά από όλα, παίρνουν για να σπάσουμε τα τσόφλια των αυγών με ένα κουτάλι. Ποιος δεν αγαπά ένα μικρό bashing ?! (Ή είναι ότι μόνο στο σπίτι μου;)

Παρακολουθήστε μου και μεγάλος άντρας μου να σας δείξει πώς να κάνει το κινεζικό νέο έτος Τσάι αυγά με τα παιδιά και να πάρετε μου Chinese New Year Tea Egg συνταγή σε ένα Hungry Μαμά, όπου έχω δημοσιεύτηκε επίσης ένα μάτσο μεγάλη πόρους για να σας βοηθήσει να μιλήσετε στα παιδιά σας για το κινεζικό νέο έτος.

Και, αν θέλετε να σερβίρετε κινέζικο φαγητό να πάρει στο πνεύμα, παραλείψτε το πάρει έξω και να δοκιμάσετε ένα εύκολο μου, υγιείς παίρνει κινεζική αγαπημένα:

2014-01-30-mooshuvegetablehomemadehoisinsaucerecipe.jpg
Σούπερ γρήγορη Moo Shu Λαχανικά (θα ποτέ δεν μαντέψει συντόμευση μου!)

2014-01-30-homemadeallnaturalhoisinsaucerecipeOneHungryMama.jpg
7-Λεπτό σπιτικό Hoisin Sauce

2014-01-30-photo9560x420.jpg
Ανακατέψτε-Φράι 101: Το μόνο φροντιστήριο stir-fry που θα χρειαστείτε ποτέ.

Gung σανό λίπος Chou: ευχές για μια ευημερούσα και καλή χρονιά!

Για περισσότερες απλές συμβουλές και εύκολες συνταγές της οικογένειας επισκέπτονται Stacie στο blog της, Ένας πεινασμένος Mama . Στέισι έχει επίσης μια πρακτική πελάτη που εξυπηρετεί τους γονείς εθνικό επίπεδο οι οποίοι αγωνίζονται για να χωρέσει το υγιεινό μαγείρεμα σε πολυσύχναστη οικογενειακή τους ζωή. Email Stacie για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί της. Επίσης, φροντίστε να εγγραφείτε στο Ένας πεινασμένος Mama στο YouTube να πιάσει όλα τα βίντεο Stacie του.

Popular in the Community

Close

What's Hot