Russian Waitress Decks Customer Who Groped Her In Scene Caught On Video

Watch As Waitress Decks The Jerk Who Groped Her

Don't mess with this waitress.

A video posted online shows a customer in a Russian restaurant as he appears to try to stuff money down a waitress' shirt. She hits the man hard enough to knock him out of his chair, but instead of licking his wounds and slithering off, he grabs her rear end.

That's when the waitress serves the customer exactly what he deserves.

Watch what happens in the clip above.

The Daily Mirror reports that the video comes from the Russian city of Kazan, about 500 miles east of Moscow, and that some people are speculating that the whole thing may have been a setup.

(h/t Raw Story)

Before You Go

Φιλιππίνες: Λεωφορειοπειρατεία
Στοίχισε τη ζωή σε οκτώ τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ, όταν η αστυνομία προέβη σε μια πλήρως αποτυχημένη επιχείρηση εξουδετέρωσης ενός δράστη τον Αύγουστο του 2010.
Ο σεισμός του 1989 στο Σαν Φρανσίσκο
Στις 17 Οκτωβρίου 1989 ισχυρότατος σεισμός 6,9 Ρίχτερ πλήττει το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ με 67 νεκρούς , 2.500 τραυματίες και τεράστιες καταστροφές. Είναι ο ισχυρότερος σεισμός που πλήττει την Καλιφόρνια από το 1906.
Δολοφονία του Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ
Ο Όσβαλντ δολοφονήθηκε από τον Τζακ Ρούμπι, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από την τηλεόραση και ενώ τελούσε υπό κράτηση.
Βερολίνο: η πτώση του Τείχους
Στις 9 Νοεμβρίου 1989 έγινε η πτώση του "τείχους της ντροπής", προκαλώντας τον μεγάλο θαυμασμό του "ελεύθερου κόσμου" και ανοίγοντας τον δρόμο για την γερμανική επανένωση.
Η πολιορκία του Γουάκο
Η "σφαγή του Γουάκο" ήταν ένα συγκλονιστικό περιστατικό, που έλαβε χώρα το 1993 στην περιοχή "Γουάκο" του Τέξας των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης μιας αίρεσης της αίρεσης των "Δαβιδιανών" που ονομάζονταν David Coresh, μετά απο μια απίστευτη "πλήση εγκεφάλου" που κατάφερε σε πολλούς απο τους υποστηρικτές του, τους πείθει και όλοι μαζί κλειδώνονται μέσα σε ένα ράντσο στην περιοχή Γουάκο του Τέξας των ΗΠΑ. Μετά απο αναφορές για μεγάλη συσώρευση όπλων μέσα στο ράντσο, οι αμερικανικές αρχές αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν μια έρευνα. Ο Κορές και τα μέλη της αίρεσης όμως, αρνούνται να γίνει έρευνα από την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία όπλων και ναρκωτικών. Αυτή η άρνηση, οδηγεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα μέλη της αίρεσης με αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ανδρών του FBI.
Το δυστύχημα του Challenger
Στις 26 Ιανουαρίου του 1986 εκτοξεύεται το Διαστημικό Λεωφορείο Challenger με επταμελές πλήρωμα, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες. Εβδομήντα έξι δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, το άναυδο πλήθος και οι κάμερες παρατηρούν το διαστημόπλοιο να μετατρέπεται σε πυροτέχνημα σε ύψος 16 χιλιομέτρων.
Τσουνάμι Ιαπωνία
Στις 11 Μαρτίου 2011, σημειώθηκε σεισμός, στη βορειανατολική Ιαπωνία, μεγέθους 9,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.Ο σεισμός προκάλεσε τσουνάμι σε πολλές περιοχές της χώρας.
Σφαγή του Μονάχου
Η λεγόμενη Σφαγή του Μονάχου έγινε κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1972, όταν μέλη της Ισραηλινής αποστολής έπεσαν θύματα απαγωγής από την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση Μαύρος Σεπτέμβρης. Η απαγωγή έληξε με αποτυχημένη επέμβαση της γερμανικής αστυνομίας, κατά την οποία σκοτώθηκαν 9 αθλητές, ένας αστυνομικός και πέντε από τους απαγωγείς. Μαζί με τους δυο αθλητές που είχαν δολοφονηθεί νωρίτερα, ο τελικός απολογισμός έφτασε τους 17 νεκρούς.
Η εξέγερση του Los Angeles
Στις 30 Απριλίου 1992, ξέσπασαν εξεγέρσεις στο Λος Άντζελες, και απλώνονται σε δέκα μεγάλες πόλεις. (Τη προηγούμενη μέρα τα αμερικάνικα δικαστήρια είχαν κλείσει μια υπόθεση αστυνομικής αυθαιρεσίας με θύμα τον Ρόντνεϋ Κινγκ αθωώνοντας τους αστυνομικούς.
Το δυστύχημα του Άιρτον Σένα
Στον έβδομο γύρο, στη στροφή Tamburello, για αδιευκρίνιστους μέχρι σήμερα λόγους, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε στον τοίχο. Δύο ώρες αργότερα, ο Σένα έφυγε από την ζωή. Μέχρι σήμερα ακούστηκαν πολλά σενάρια για το πώς έγινε το ατύχημα, όμως κανένα δεν έγινε δυνατό να αποδειχτεί.
Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, εκδηλώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον στόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε τέσσερα πολιτικά αεροσκάφη εκδηλώθηκε αεροπειρατεία, και τα τρία από αυτά οδηγήθηκαν από τους αεροπειρατές και προσέκρουσαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και το Πεντάγωνο, ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε ανοικτό χώρο. Οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν λίγη ώρα μετά τις συγκρούσεις των αεροσκαφών επάνω τους, προκαλώντας χιλιάδες απώλειες: εκτός των 19 αεροπειρατών, συνολικά από τις επιθέσεις, 2973 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 24 μένουν αγνοούμενοι.

Popular in the Community

Close

What's Hot