αστείος ή θάνατος

αστείος ή θάνατος

Όταν έχω τη δική μου ασφάλιση υγείας θέλω να πάρω σωλήνες μου δεμένο, και μέχρι τότε, εγώ θα λάβει κάθε δυνατή προφύλαξη για να αποφύγετε να μείνετε έγκυος. Ζούμε στον 21ο αιώνα, οπότε γιατί είναι μια γυναίκα που επιλέγει να μείνει το παιδί-δωρεάν για τη ζωή εξακολουθεί να δίνεται η βρώμα-μάτι; Η δυσωδία από τα μάτια είναι συνήθως ακολουθείται από ένα συγκαταβατικό σχόλιο ότι «θα αλλάξει το μυαλό σας," και "πυρετός μωρό" που με κάνει να θέλω να b * ttch-χαστούκι του σχολιαστή. «Θα ήθελα τα παιδιά, θα κάνετε μια μεγάλη μητέρα!" «Είναι πολύ εγωιστικό να μην χρησιμοποιήσετε τη Θεός-δίνεται δώρο της τεκνοποίησης." "Ξέρω ότι τα παιδιά σας ενοχλήσει, αλλά είναι διαφορετικό όταν είναι δική σας." "Θα αλλάξει το μυαλό σας όταν συναντάτε το σωστό άνθρωπο." ΟΧΙ. Ένα εκατομμύριο φορές όχι.

Όχι, εγώ δεν θα αλλάξω γνώμη. Η επιθυμία μου να παραμείνει το παιδί-ελεύθερη, δεν περιορίζεται σε εκείνες της βιολογικής ποικιλίας, αλλά αποκλείει επίσης την έγκριση. Δεν θέλω να κάνω παιδιά βιολογικά, επειδή έχω μια σειρά από ψυχικές ασθένειες τρέχει αμόκ στο μου γονιδίων, Και Τρέμω να σκεφτώ εκείνες που πέρασαν σε οποιοδήποτε παιδί. Δεν θα ήθελα τον πόνο και τους αγώνες της ψυχικής ασθένειας ταξίδι μου σε κανέναν νοιαζόμουν γι. Επιπλέον, το σύνολο χάος της είναι έγκυος για εννέα μήνες, έχοντας το μωρό (όπου θα μπορούσε, σε οποιοδήποτε σημείο: sh * t στο τραπέζι παράδοση? Δάκρυ κόλπο σας? Εμετό? Πεθαίνουν, κλπ), καθώς και το θηλασμό του μωρού δεν είναι κάτι Θέλω να υπομείνουν.

Δεν νομίζω ότι είναι εγωιστικό να σέβονται ό, τι θέλω το σώμα μου να κάνω σε αυτή την μοναδική ζωή που έχω. Το σώμα μου γίνεται για το τρέξιμο, το κολύμπι, την ανάγνωση, την ποδηλασία, την αγάπη, τον ύπνο και περισσότερο - αλλά δεν θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν τα παιδιά. Πιστεύω στη σωματική αυτονομία, καθώς και κάθε εταίρος είμαι με, θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό, ή μπορούν να λάβουν ένα χαράτσι. Αν κατά λάθος πάρετε έγκυος (το οποίο καθιστά εξαιρετικά απίθανο η IUD έχω), τότε θα πάρετε μια έκτρωση. Δεν χρειαζόμαστε πια ανεπιθύμητα παιδιά σε αυτόν τον πλανήτη.

<

>

Έχοντας ένα παιδί είναι μια τέτοια μαζική φυσική, συναισθηματική και οικονομικών δέσμευση - τους ομοίους του που δεν λαμβάνονται αρκετά σοβαρά από πολλούς ενήλικες. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ως στόχο να έχουν τα παιδιά. Μερικοί άνθρωποι, όπως εγώ, θα μπορούσε πιθανότατα να κάνει αξιοπρεπή γονείς, αλλά μόνο και μόνο επειδή έχω θα μπορούσε είναι ένα γονικό δεν σημαίνει ότι πρέπει, ή θα ποτέ. Η τελευταία εκτίμηση του κόστους της ανατροφής ενός παιδιού μέχρι την ηλικία των 18 ετών είναι $245.340, πολύ λιγότερο το κόστος που συνεχίζουν να παίζουν έξω για το υπόλοιπο της ζωής των γονέων. Έχω μέρη που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην, οι άνθρωποι που θέλω να δω και τις περιπέτειες θέλω να έχω και ένα παιδί και η συνημμένη οικονομική επιβάρυνση θα θέσει μια ταχεία σταματήσει αυτά τα σχέδια της ζωής.

Ας μην ξεχνάμε τη συναισθηματική φθορά που έχει ένα παιδί στο γονέα του. Νομίζω ότι γι 'αυτό έβαλα τους γονείς μου μέσα και δεν θέλω αυτό. Τι μπορώ να κάνω όταν το παιδί μου αναπόφευκτα αντάρτες ή / και λειτουργεί με σημαντικά τους άλλους; Κανένας από ό, τι λένε οι άνθρωποι είναι οι "θετικά" της απόκτησης παιδιών είναι αξίζει τον κόπο για μένα. Οι κίνδυνοι που συνδέονται με ολόκληρο το φάσμα των ρουλεμάν και ανατροφή ενός παιδιού είναι πάρα πολύ μεγάλη για μένα, και γι 'αυτό επιλέγουν να μην ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι. Γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν να με κρίνεις για αυτό τεκμηριωμένη απόφαση;

Νιώθω σαν τις γυναίκες που επιλέγουν να μην παντρευτούν ή / και να μην έχουν τα παιδιά κρίνονται ως εγωιστική και εργασιομανείς. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Έχουμε μόνο σε άλλους τομείς, εκτός του ό, τι είναι κοινωνικά αποδεκτό, ότι εμείς ρίχνουμε τους εαυτούς μας μέσα. Έχω διάφορα πάθη δίνω την αγάπη και το χρόνο μου πάρα πολύ - όπως καριέρα, τους φίλους μου και ο άνθρωπος-φίλος. Προτιμώ ζώα πάνω από τους ανθρώπους εννέα φορές από τα 10, και ως εκ τούτου τα κατοικίδια ζώα μου είναι τα παιδιά μου - συχνά στοργικά αναφέρονται σε αυτούς ως μου "γούνα-μωρά." Ο μόνος λόγος που θέλω να έχω ένα μεγαλύτερο χώρο διαβίωσης και περισσότερα χρήματα ώστε να μπορώ να διασώσει περισσότερα από τα ζώα τα οποία υφίστανται ευθανασία ή κατάχρηση.

Δεν αντιπαθούν τα παιδιά, εφ 'όσον είμαι μόνο εκτίθενται σε αυτά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Έχω επιλέξει να μην κατανείμει το σώμα μου και την οικονομική, συναισθηματική και σωματική τους πόρους μου για τη συγκεκριμένη λεωφόρο. Αγαπώ τα ζώα περισσότερο από σχεδόν οτιδήποτε άλλο, και είμαι παθιασμένος με την καριέρα μου. Είμαι περισσότερο από την ικανότητά μου να φέρει και την ανατροφή των παιδιών. Όχι, εγώ δεν θα αλλάξω γνώμη. Όχι, εγώ δεν θα σπήλαιο στην ντροπή που προσπαθούν να συσσωρεύσουν για μένα. Αλλά ναι, εγώ θα σταθεί ψηλά και χαιρέκακα ζήσει το παιδί-ελεύθερη ζωή μου.

Αρχικά δημοσιεύτηκε επί Κυριολεκτικά, το Darling ένα online περιοδικό από και για είκοσι-κάτι γυναικών, το οποίο διαθέτει τα προσωπικά, προκλητική, αμήχανη, pop-γεμάτο και πιεστικά ζητήματα του φύλου και της γενιάς μας. Αυτή είναι μια ακριβής αναπαράσταση της υπερβολικής εαυτούς μας.

Before You Go

Score!

15 Hilarious Sports Fails

Popular in the Community

Close

What's Hot