Άλλες Βίντεο Πέντε

Άλλες Βίντεο Πέντε

Parinda Wanitwat ήταν ανησυχούν για τα οικονομικά, όταν αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό το καλοκαίρι. Μετά την ανάγνωση ενός Vanity Fair άρθρο για «μωρά ζάχαρη" νεαρές γυναίκες που χρονολογούνται ηλικιωμένους άνδρες σε αντάλλαγμα για αποζημίωση - γύρισε στην ιστοσελίδα SeekingArrangement.com για να δούμε τι η αναστάτωση ήταν περίπου.

«Δεν πίστευα ότι ήταν ένα ασφαλές μέρος σε όλα για μένα," Wanitwat, ένα 23-year-old κάτοικος της Νέας Υόρκης, δήλωσε από την ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα, ξεκίνησε το 2006 , ταιριάζει πλούσιοι "μπαμπάδες ζάχαρη" με πρόθυμοι "μωρά". «Αλλά ήθελα να κάνω κάποια έρευνα."

Wanitwat άρχισε να σκέφτεται για τις γυναίκες σε αυτές τις σχέσεις, και ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον. Μετά τη σύνδεση με νεαρές γυναίκες μέσω των online φόρουμ σχέση και listservs ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Wanitwat που ορίζονται για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που επιτρέπει "μωρά ζάχαρη" για να πουν τις δικές τους ιστορίες - χωρίς κρίση.

μπαμπάδες σήμερα μωρά

"μπαμπάδες Ημερομηνία μωρά," που θα κυκλοφορήσει στην Δεκεμβρίου εξής πέντε νεαρές γυναίκες που κυμαίνονται από τις ηλικίες 18-27, καθώς πλοήγηση ετεροφυλόφιλες σχέσεις της ζάχαρης και να συζητήσουν το παρελθόν συναντά.

Το ντοκιμαντέρ διερευνά το πώς εισάγετε τις γυναίκες και να καθορίσει αυτές τις σχέσεις, τις ανησυχίες τους σχετικά με την ιδιωτική ζωή και την ασφάλειά τους, προκαταλήψεις είχαν και γιατί οι σχέσεις είναι τόσο στιγματίζονται.

"Οι γυναίκες θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα», λέει ένας από τους συμμετέχοντες στο τρέιλερ της ταινίας .

«Οι άντρες θέλουν να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερο για όσο το δυνατόν καινοτομία."

μπαμπάδες σήμερα μωρά
Όπως αυξήσεις διδάκτρων κολέγιο και εκτιμώμενο 37 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ανεξόφλητο χρέος δανείου σπουδαστών, κάποιοι φοιτητές και αποφοίτους στραφούν σε δικτυακούς τόπους όπως το Αναζητώντας Διακανονισμό για να βοηθήσει τους λογαριασμούς των αμοιβών.

"Πήρα σε Babying ζάχαρη γιατί δεν είχα μια δουλειά, είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο και χρειάζονται χρήματα," Τες Wood, 25, είπε The Huffington Post. "Φαινόταν πιο εύκολο από ό, τι bartending. Φαινόταν σαν μια πολύ διαθέσιμη επιλογή. Φαινόταν εύκολο να πέσουμε."

Ξύλο, ο οποίος έχει ασχοληθεί με μπαμπάδες ζάχαρη στο Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Τζάκσονβιλ, Φλόριντα, ποτέ δεν βρέθηκαν οι σχέσεις ιδιαίτερα ικανοποιητική. Συμφώνησε να συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ Wanitwat να βοηθήσουν απομυθοποιώ μύθους για τις γυναίκες στις σχέσεις της ζάχαρης και αποδομώντας το στίγμα.

"Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες είναι το είδος των εκπαιδεύεται ώστε να μην μιλήσω για ορισμένα πράγματα ... Ένα από αυτά τα πράγματα είναι το σεξ," είπε Ξύλο HuffPost. «Δεν είμαστε πραγματικά έπρεπε να μιλήσουμε για το σεξ. Πράγματα όπως η σεξουαλική εργασία και την σκοτεινή πλευρά του, τα πράγματα που δεν συζητείται - αυτή είναι η πλευρά νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε. Χρησιμοποιούμε ντροπή να μας κρατήσει από το να αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά. "

μπαμπάδες σήμερα μωρά

Stephany Xu, ένα 23-year-old επιχειρηματία (ο οποίος, προς το συμφέρον της αποκάλυψης, ήταν ένας συμμαθητής κολέγιο του συγγραφέα) χρονολογείται συνήθως οι ηλικιωμένοι άνδρες και περιμένει από αυτούς να παρέχουν μια πιστωτική κάρτα για την προσωπική χρήση της. Xu εντάχθηκε Αναζητώντας Διακανονισμού πριν από πέντε χρόνια και θα εξακολουθεί να ελέγχει κατά καιρούς την περιοχή, και έχει επίσης χρονολογείται ηλικιωμένους άνδρες που γνώρισε σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίων ή μέσω εισαγωγών από φίλους.

«Το πρώτο άτομο που συνάντησα ποτέ μακριά [Αναζητώντας Διακανονισμού], είχα μια τέτοια καταπληκτική εμπειρία," Xu είπε The Huffington Post. "Γύρισε να είναι τόσο ωραία και γνώστες και υποστηρικτική. Είναι ακόμα ένα από τα πολύ κοντά μέντορες μου σήμερα."

Xu απορρίπτει την ετικέτα μωρό ζάχαρη, και δήλωσε ότι η συμφωνία πιστωτικής κάρτας είναι προνόμιο και όχι μια απαίτηση.

"Μου αρέσει πιστωτικές κάρτες, επειδή σας δίνει ένα ποσό της ελευθερίας», είπε. "Μπορώ να εξοφλήσει την κάρτα μου, αν θέλω να, ή μπορεί να επιλέξει να μην πληρώσει το μήνα αυτό. Ποτέ δεν πρέπει να είναι κάτι που συζητιέται, είναι κάτι που το είδος του εκεί."

Συμμετοχή του Xu στο ντοκιμαντέρ προέρχεται από τις θετικές εμπειρίες της που χρονολογούνται λεγόμενη μπαμπάδες ζάχαρη, αν και σημείωσε ότι οι σχέσεις της ήταν πολύ διαφορετική από τις άλλες γυναίκες περίγραμμα στην ταινία. Για παράδειγμα, η ιδέα ενός άνδρα να πληρώνουν της 500 δολάρια ειδικά για στοματικό σεξ - μια εμπειρία που αφηγείται ένα άλλο μωρό - την κάνει πολύ άβολα.

"Αυτό είναι τρομακτικό για μένα", δήλωσε ο Xu.

μπαμπάδες σήμερα μωρά

Το ξύλο δεν είναι πλέον αναζητά σχέσεις μωρό ζάχαρη, μετά από μια σειρά απογοητευτικών προσπάθεια στην οποία επένδυσε σημαντική συναισθηματική ενέργεια σε αντάλλαγμα για αυτό που θεωρείται υποβαθμισμένα οικονομικό κέρδος. Είπε ότι φοβόταν για την ασφάλειά της με έναν άνδρα, και είχε πολλές εμπειρίες με το μπαμπάδες ζάχαρη που υποσχέθηκε χρήματα και να μην παραδοθούν ποτέ.

"Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πήρα από αυτό", δήλωσε ο Γουντ. "Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι δεν είναι ψέματα."

μπαμπάδες σήμερα μωρά

Ξύλο και Xu συζήτησαν τις σχέσεις και σεξουαλικές συνευρέσεις που είπαν είναι περισσότερο κοινωνικά αποδεκτό από τις σχέσεις της ζάχαρης, αλλά εξακολουθούν να συνεπάγονται κάποιο στοιχείο της ανταλλαγής. Για παράδειγμα, το ξύλο έχει γαντζώθηκε με τους άνδρες κατά το παρελθόν, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε κοινωνικό κύκλο ή πτυχές του τρόπου ζωής τους τους. Xu σήμερα εμπλέκεται με έναν άνδρα σε λίγα χρόνια τα μεγαλύτερα που την αντιμετωπίζει με τα γεύματα, ταξίδια για ψώνια και νύχτες έξω. Καλούν ο ένας τον άλλον "φίλο" και "φίλη".

"Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές για τη ζάχαρη μωρό χρονολόγηση," δήλωσε ο Γουντ. "Νομίζω ότι κυμαίνεται. Αιμορραγεί σε« τακτική χρονολόγηση »περισσότερο από ό, τι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν. Όλη αυτή η ιδέα του συναλλακτικές σχέσεις είναι ύπουλη. Είναι παντού. Ένα πράγμα που ξεχώρισαν για μένα, είναι ότι αυτές οι [ζάχαρη μπαμπάς μωρό-ζάχαρη] σχέσεις είναι δεν είναι τελείως διαφορετικά. "

Xu και ξύλο συμφώνησαν ότι η ετικέτα του μωρού ζάχαρη είναι άσκοπα στιγματίζει.

«Υπάρχουν στοιχεία της διακρατικής διάστασης σε κάθε σχέση," δήλωσε ο Xu. «Ποιος παίρνει να πω, όπου η γραμμή είναι;"

Before You Go

20. University of California-Los Angeles

Top 20 Fastest Growing Sugar Baby Colleges of 2012

Popular in the Community

Close

What's Hot