Week to Week News Quiz for 6/5/15

06/05/2015 01:12 pm ET | Updated Jun 05, 2016

Sometimes, it feels as if you're the only person not running for president. Take our latest Week to Week news quiz and see if you know enough to throw your hat in the ring.

Here are some random, but real, hints: Facebook will win the war, Rand Paul's victory, that's practically a rounding error, and he only served it to guests. Answers are below the quiz.

1. What did the Labor Department's report for May show?
a. Zero net job growth
b. Decrease of 75,000 jobs
c. Increase of 280,000 jobs
d. Increase of 150,000 jobs

2. Which one of the following is a real headline?
a. ISIS troops within 1 mile of U.S. Embassy in Baghdad
b. 'Moron' terrorist takes a selfie in front of ISIS headquarters, Air Force bombs it 22 hours later
c. Iraqi forces repulse ISIS from Baghdad suburbs
d. Iran, U.S. troops team up for Syria attack

3. What did former Rhode Island Governor Lincoln Chafee say the U.S. should do if he's elected president?
a. Defeat ISIS within nine months
b. Join the metric system
c. Land a man or woman on the moon before the end of the decade
d. Ensure there's a chicken in every pot, and pot in every chicken

4. What expired at midnight last Sunday after the U.S. Senate failed to renew it?
a. The federal school lunch program
b. The 19th Amendment
c. The PATRIOT Act
d. The Affordable Care Act

5. The Air Force looks set to join the Army in making it more difficult to discharge whom?
a. Four-star generals
b. Service members over the age of 40
c. Transgender service members
d. Atheists

6. Who is Sepp Blatter?
a. The head of the international soccer federation FIFA who says he will resign
b. The new hero of the seventh Star Wars film, to be released later this year
c. Moesha Blatter's son
d. The latest Republican senator to announce his presidential candidacy

7. In tests at major U.S. airports, what was the success rate of the TSA at catching smuggled weapons, explosives, and other contraband?
a. 50%
b. 100%
c. 5%
d. 65%

8. What magazine cover features former Olympic champion Bruce Jenner and the words "Call me Caitlyn"?
a. Sports Illustrated
b. Vanity Fair
c. National Review
d. People

9. Why was Della Curry, a kitchen manager at a Colorado elementary school, fired?
a. She poisoned the Taco Tuesday special
b. She refused to serve anything that wasn't vegan
c. She wrote a letter threatening armed insurrection against the federal government
d. She gave free food to kids who couldn't afford to pay for it

10. After its bombshell indictments of world soccer authorities, how did the FBI follow up this week?
a. It is investigating the NFL for tax evasion
b. It has indicted Major League Baseball executives for running a cartel
c. It is investigating the awarding of the World Cup to Russia and Qatar
d. It has accused the International Olympic Committee of taking bribes

BONUS. What World War II relics have been found after lying undiscovered for 76 years?
a. Fifty-three undetonated U.S. bombs underneath the streets of Berlin's toniest shopping street, der Kurfürstendamm
b. Priceless 15th-century Flemish paintings looted by Nazi troops from Belgian and French museums
c. A 1939 birthday card from Joseph Stalin to Adolf Hitler
d. Adolf Hitler's stash of champagne and cognac

1) c.
2) b.
3) b.
4) c.
5) c.
6) a.
7) c.
8) b.
9) d.
10) c.

Want the live news quiz experience? Join us Monday, June 8 in downtown San Francisco for our next live Week to Week political roundtable with a news quiz and a social hour at The Commonwealth Club of California. Panelists include CBS SF's Melissa Griffin Caen, KCBS Radio's Doug Sovern, and Hoover Institution's Carson Bruno.

Explanations of the hints: Facebook will win the war: our military doesn't need the NSA to monitor the social media posts of terrorists who are dumb enough to post photos of themselves bragging about their locations; Rand Paul's victory: Senator Paul led the fight against the PATRIOT Act; that's practically a rounding error: yes, just 5% of the attempts to smuggle dangerous things was detected; and he only served it to guests: the Nazi leader himself wasn't a drinker, but he nonetheless had a hoard of the good stuff.