Paid Content

Μυστικά από το νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν

Μυστικά από το νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν

On the Greek island of Ikaria, people forget to die.

For the most part, they also forget to get sick — the island’s many nonagenarians experience relatively little cancer, cardiovascular disease or dementia.

This small island in the north Aegean Sea has been the subject of much study by researchers across the world. Every outsider wonders: What is the secret to a long and healthy life?

In her new cookbook Ικαρία: Μαθήματα για τα Τρόφιμα, τη ζωή, και της μακροζωίας από το ελληνικό νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν , προγονική Ικάριο και μερικής απασχόλησης κάτοικος του νησιού, Νταϊάνα Κόχυλα, προσφέρει την προοπτική των έσω για τον λόγο αυτό εκτεταμένες ελληνική κοινότητα ζει τόσο καιρό και τόσο καλά.

Ένας βραβευμένος συγγραφέας περισσότερων από 18 βιβλίων σε ελληνική κουζίνα, Κόχυλα προσέφερε Επόμενο Λεωφόρο της έξι κορυφαία μυστικά μακροζωίας από αυτή την απομακρυσμένη γωνιά του κόσμου, καθώς και μια συνταγή από το βιβλίο της - Πικάντικη Black-Eyed Peas και οι Πράσινοι με καπνιστή ρέγγα - που είναι μοναδικό στο νησί.

Από το σπίτι της στην Ελλάδα, Κόχυλα μας μέσω e-mail αυτά τα έξι μυστικά για μια μεγάλη διάρκεια ζωής:

1. Φάτε τοπικά, εποχικά και με φειδώ. Οι octagenarians, nonagenarians και αιωνόβιοι μίλησα με στην Ικαρία περιγράφονται όλες τις διατροφικές συνήθειες των πρώτων χρόνων τους - χρόνια της έσχατης φτώχειας, ανέχειας, απομόνωση - όχι τόσο από την άποψη του τι έτρωγαν, αλλά από το πόσο λίγο έτρωγαν, γιατί απλά δεν ήταν τόσο πολύ φαγητό.

Το κρέας ήταν σπάνιο, για κάποιο τόσο σπάνια όσο δύο με τρεις φορές το χρόνο, στις μεγάλες γιορτές. Για άλλους οι οποίοι μπορεί να είχαν τα ζώα (κυρίως κοτόπουλα), θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να σφάξουν μερικές φορές το μήνα. Τα ψάρια ήταν προσβάσιμη αν κάποιος αλιεύονται? κήποι ήταν σκαλισμένα σε ταράτσες κατά μήκος απόκρημνες πλαγιές της Ικαρίας και ποτίζονται με φειδώ.

Οι 100 ετών έτρωγαν ό, τι έβρισκαν στη φύση, από τα σαλιγκάρια σε μανιτάρια με άγρια χόρτα, καθώς και ό, τι τους κήπους τους παρέχονται. Υπήρξε και εξακολουθεί να είναι σχεδόν καμία επεξεργασία τροφίμων στο νησί, εκτός από μερικά εστιατόρια.

2. Ζήστε σκόπιμα και να μην βιαστούμε. Ο ρυθμός με τον οποίο οι άνθρωποι κυκλοφορούν στην Ικαρία (! συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου οικογένειας) δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει: αργή, σκόπιμη, χωρίς βιασύνες, αλλά με αρκετό χρόνο για να παρατηρούν και να ζήσουν σε κάθε στιγμή.

Είναι ο ρυθμός που σημαίνει ότι όταν θα πάτε να αγοράσετε ένα βάζο με μέλι από τον φίλο και μελισσοκόμος μας, ο Γιώργος, για παράδειγμα, μπορείτε να καθίσετε απέναντι από το γραφείο του πρώτου, GAB λίγο, αστείο λίγο, φλερτάρετε λίγο, στη συνέχεια, περίπου 20 λεπτά στην ανταλλαγή σηκώνεται και lumbers πάνω σε δοχεία μελιού του. Είναι 84. Και όταν λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να βιαστούμε, ακούς.

Είναι ο ρυθμός που επιτρέπει στους ανθρώπους να αισθάνονται το σώμα τους από το εσωτερικό, όπως κάνει κανείς σε ασκήσεις διαλογισμού, και να ξέρω αν κάτι θα μπορούσε να είναι προβληματική. Είχα ένα παλαιότερο θεία που θα μπορούσε να αισθανθεί το σώμα της με αυτόν τον τρόπο και όταν άρχισα να σκέπτομαι, εγώ την κατανοητή σε ένα διαφορετικό φως. Παίρνει τεράστια παρουσία και μια αίσθηση του τώρα να είναι σε θέση να επιτύχει αυτό το είδος της ευαισθησίας.

Η τάση για να πάρει τα πράγματα σιγά-σιγά έχει να κάνει με την αίσθηση Ικαριώτες »του χρόνου, ή την έλλειψη αυτών. Αντίσταση, ή μάλλον την απόλυση του ρολογιού ως ηγεμόνα της ζωής, είναι θρυλικό. Αν δεν είστε από εδώ είναι δύσκολο να εξηγήσω αυτή τη νοοτροπία, τη νοοτροπία του "είναι ΟΚ να είναι αργά, ή« είναι εντάξει για να αφήσει κάποια περιθώρια κουνάω και ίσως να μην εμφανιστεί καθόλου. "Αντιλαμβάνομαι ενστικτωδώς. Μερικές φορές είναι πολύ απογοητευτικό , αλλά νομίζω ότι το βαθύτερο νόημα της δεν ζει με το ρολόι ζει από την ιδεολογία που "σχέδια άνθρωπος, γελάει ο Θεός."

3. Απολαύστε τον ύπνο. Έχουμε κοιμηθεί τόσο πολύ όταν είμαστε στην Ικαρία. Είναι ένα απροσδόκητο καλό. Δεν ξέρω αν είναι η ατμόσφαιρα ή ο καθαρός αέρας, αλλά μπορώ να κοιμηθώ εκεί εντελώς ήσυχοι για 10 ώρες, ακόμα και με το φως της ημέρας ρίχνει μέσα στο δωμάτιο. Ικαριώτες υπνάκο. Όλα τα μεγαλύτερα Έλληνες υπνάκο.

Ο ύπνος το απόγευμα σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε δύο ζωές σε μια μέρα, ειδικά το καλοκαίρι, η οποία είναι όταν βιώνω Ικαρία περισσότερο: το ένα που ξεκινά το πρωί, γύρω στις 9 π.μ., και περνά μέσα από τις 7 μ.μ., και στη συνέχεια ξεκινά και πάλι σε περίπου 23:00 και περνάει, καλά, κάθε φορά. Συνήθως γύρω από τρεις για εμάς παλιοί!

4. Αφήστε τα πράγματα πάνε. Οι Έλληνες λένε, «Μην κρατάτε το κακό στο." Υπάρχει τόσο πολύ την αλήθεια και τη σοφία σε αυτό. Η Ικαρία είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι τείνουν να είναι καλόβολος, συγχωρεί και χωρίς ένταση. Είναι επίσης ένα μέρος όπου η τοπική κουλτούρα επιτρέπει για μια πολύ φιλελεύθερη ερμηνεία του τι σημαίνει να μην έχουν αναστολές. Η panygyria, τοπικές γιορτές του κρασιού και χορό, που είναι συνήθως για τον εορτασμό της ημέρας το όνομα ενός αγίου, είναι το μέρος για να θαυμάσετε το πώς θα αφήσει τα χαλαρά και να το απολαύσετε. Ο χορός έχει πολλά να κάνει με αυτό. Έτσι κάνει τη δύναμη του τοπικού κρασιού.

5. Γυρίστε σε βότανα για τα περισσότερα από τα μικρά πράγματα που μπορείτε ail και αφήστε το σώμα σας να θεραπεύσει τον εαυτό του. Η λαϊκή φαρμακοποιία είναι τεράστια στο νησί, και έχω αγγίξει μόνο την κορυφή του παγόβουνου στο βιβλίο.

6. Περπατήστε. Απλό και απλό. Άσκηση για αστάρωμα σώμα και το μυαλό όσο. Κάθε παλιά άτομο που γνωρίζω στην Ικαρία εξακολουθεί να περπατά πολύ.

Close

What's Hot